Υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ!

Τώρα, με την υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, όλο το χρόνο, είτε στο σπίτι σου ή στο εξοχικό σου και χωρίς να μεταφέρεις κάθε φορά τον εξοπλισμό σου!  


Εφόσον είσαι οικιακός συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, μόνο με επιπλέον 2,73€/μήνα, σε ένα οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή μέσα από το cosmote.gr και My COSMOTE app.

 

Η υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ λειτουργεί εναλλάξ με την βασική COSMOTE TV υπηρεσία. Έτσι, εφόσον έχεις αποκτήσει και εγκαταστήσει την υπηρεσία* COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, κάθε φορά που επιθυμείς να πας στην εξοχική σου κατοικία απλά θα πρέπει να:

 

  • Να στείλεις ένα SMS** στο 54994 γράφοντας «ON [κενό και τον αριθμό της κάρτας]» για την ενεργοποίηση του εξοπλισμού του εξοχικού σου (και ταυτόχρονη απενεργοποίηση του άλλου εξοπλισμού) ή «OFF [κενό και τον αριθμό της κάρτας]» για απενεργοποίηση του εξοπλισμού της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας (και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του εξοπλισμού του εξοχικού).

  • Να μπεις στο www.cosmote.gr στην σελίδα My COSMOTE στην ενότητα 'Τηλεόραση', και να επιλέξεις «Ενεργοποίηση Εξοπλισμού» στα «Ενεργά Πακέτα». Ομοίως για να απενεργοποιήσεις το εξοχικό θα πρέπει να επιλέξεις «Απενεργοποίηση Εξοπλισμού».
  • Να μπεις στο My COSMOTE app και να διαλέξεις την ενεργή υπηρεσία COSMOTE TV και έπειτα επέλεξε το κουμπί "Διαχειρίσου τον εξοπλισμό" μέσα στις 'Πληροφορίες Εξοπλισμού'.

Η αλλαγή γίνεται εντός ολίγων λεπτών και η θέαση ξεκινά αμέσως!

* Το κόστος εγκατάστασης της υπηρεσίας COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, εφόσον επιλέξεις έναν από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες ανέρχεται στα 85€ (τυπική εγκατάσταση και κεραιοσύστημα).

** Χρέωση αποστολής SMS 0,1116€/SMS

Να σημειώσουμε πως πριν προβείς σε κάποια από τις ενέργειες παραπάνω, είναι απαραίτητο να ανοίξεις τον αποκωδικοποιητή που θέλεις να ενεργοποιήσεις και να έχεις φροντίσει ο άλλος αποκωδικοποιητής να είναι ήδη απενεργοποιημένος.

Η πρόσθετη υπηρεσία COSMΟΤΕ TV ΕΞΟΧΙΚΟ είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης δώδεκα (12) μηνών.