Πακέτα COSMOTE TV GO!

Mε το νέο COSMOTE TV GO Sports Daily Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO στο smartphone, tablet ή laptop σου όπου και αν βρίσκεσαι για μία ολόκληρη ημέρα και να δεις αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

 

Σημειώνουμε πως προσωρινά δεν διατίθεται η διάθεση νέων συνδρομών COSMOTE TV GO. Όμως οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία χωρίς καμία αλλαγή καθώς και να την διαχειρίζονται μέσα από το My COSMOTE στο cosmote.gr.

 

 

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής στην υπηρεσία μάθε πως θα συνδεθείς εδώ

Image

COSMOTE TV GO SPORTS DAILY PASS

Mε το νέο πακέτο COSMOTE TV GO Sport Daily Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV καθώς και στα μεγάλα εθνικά κανάλια, μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO, στο smartphone, tablet ή laptop σου όπου και αν βρίσκεσαι για μία ολόκληρη ημέρα και να δεις αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.


Το πακέτο στοιχίζει 10€* και περιλαμβάνει τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD, 2HD, 3HD, 4HD, 5HD, 6HD, 7HD, 8HD, 9HD & HIGHLIGHTS HD καθώς επίσης και τα κανάλια ελληνικά κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Sports HD, ANT1 HD, ALPHA HD, STAR HD, ΣΚΑΪ HD, OPEN BEYOND HD, ONE Channel HD, Μακεδονία TV. Επιπλέον, μπορείς να βλέπεις highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS.


Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του, και εφόσον το ενεργοποιήσεις θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

 

*Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016.

 

 

Απόκτησέ το
Image

Χρήση της υπηρεσίας εντός ΕΕ

Εφόσον έχεις αποκτήσει ένα από τα πακέτα COSMOTE TV GO, έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία προσωρινά εκτός Ελλάδος* και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας εντός ΕΕ, μάθε εδώ πως να την ενεργοποιήσεις.

* Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής, ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας.