Υπηρεσίες COSMΟΤΕ ΤV
Κάνε την καθημερινότητα σου πιο άνετη και διασκεδαστική, γεµάτη θέαµα και ψυχαγωγία µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο χάρη στις υπηρεσίες της COSMΟΤΕ TV. Η ψυχαγωγία που πάντα ήθελες είναι στο χέρι σου µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Eπίσης μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο από όλες τις θεματικές κατηγορίες: Αθλητικά, Κινηματογραφικά, Ντοκιμαντέρ, Ελληνικά και Παιδικά μέσα από τα Κανάλια αλλά και το πλούσιο On Demand περιεχόμενο της υπηρεσίας. Δες ποια υπηρεσία ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόκτησε άμεσα το πακέτο που σε ενδιαφέρει! 
COSMOTE TV Streaming
Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV έχει αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεόραση γιατί έχει φέρει κάτι μοναδικό! On demand & Live TV μαζί σε μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου
Όλα τα κανάλια και το πλουσιότερο HD περιεχόμενο έρχονται στην τηλεόρασή σου μέσω Δορυφόρου. Για να λάβεις τα κανάλια χρειάζεται η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δες παρακάτω
τα οφέλη της υπηρεσίας 

Πλούσιο περιεχόμενο  από όλες τις θεματικές κατηγορίες

Απόλαυσε πληθώρα καναλιών, αλλά δες και On demand περιεχόμενο που σου αρέσει... την στιγμή που θες! 
Ζήσε μια πιο προσωπική εμπειρία θέασης
με περισσότερες δυνατότητες
Μέσω της Streaming υπηρεσίας που σου προσφέρει ευκολίες & ευελιξία
Σε ακολουθεί παντού
Πρόσβαση από όλες τις φορητές συσκευές για να παρακολουθείς στο smartphone, tablet και laptop σου
"Γυρνάς" τον χρόνο πίσω

Δε χάνεις στιγµή από αγαπηµένες σου ταινίες, σειρές, αθλητικές αναµετρήσεις και εκποµπές που προβλήθηκαν έως και τις 7 προηγούμενες ημέρες (αφορά σε επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών).