Διαθέσιμα πακέτα μέσω Δορυφόρου
Δες παρακάτω τα διαθέσιμα πακέτα της COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. 
Full Pack
Θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία COSMOTE TV; Με το Full Pack, με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, έχεις στην οθόνη σου το πλήρες πρόγραμμα της COSMOTE TV με αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, και μαζί το μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Sports Pack
Είσαι παθιασμένος με τα sports; Με το Sports Pack έχεις αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο από τις καλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, beach volley, handball και πολλών άλλων αθλημάτων, καθώς και αθλητικές εκπομπές από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV. Το Sports Pack περιλαμβάνει τα κανάλια COSMOTE SPORT καθώς και όλα τα κανάλια του Family Pack.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Cinema Pack
Είσαι σινεφίλ; Με το Cinema Pack θα έχεις σε αποκλειστικότητα στο σαλόνι σου μεγάλες πρεμιέρες, κινηματογραφικές επιτυχίες, εντυπωσιακά blockbusters, ανεξάρτητες παραγωγές και αφιερώματα. To Cinema Pack περιλαμβάνει όλα τα κινηματογραφικά κανάλια καθώς και όλα τα κανάλια του Family Pack.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Family Pack
To Family Pack είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια! Με το Family Pack απολαμβάνεις κανάλια με σειρές και ταινίες, αθλητικά, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, μουσικά, ψυχαγωγικά, αλλά και ελληνικά κανάλια.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Adult Pack

Για πιο "πικάντικη" τηλεοπτική απόλαυση, η COSMΟΤΕ TV προσφέρει το προαιρετικό πακέτο Adult Pack που σου δίνει πρόσβαση σε 3 εικοσιτετράωρα κανάλια ερωτικού περιεχομένου. Το Penthouse HD1, το Hustler TV HD και το VIXEN σού φέρνουν παραγωγές υψηλής ποιότητας από τα καλύτερα στούντιο σε μια μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα, ενώ στο κανάλι Sirina TV HD, σε αποκλειστικότητα στην COSMΟΤΕ TV, παίζουν οι πιο καυτές ελληνικές αισθησιακές ταινίες, αλλά και επιλεγμένες κορυφαίες ταινίες ξένης παραγωγής για μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Εφόσον είσαι ενεργός συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου*, μπορείς εύκολα να προσθέσεις στην συνδρομή σου το Adult Pack στέλνοντας SMS στο 54994 με τα εξής χαρακτηριστικά: «SAT», κενό, «AD», κενό και τον «Αριθμό Συνδρομητικής Κάρτας» χωρίς κενά, π.χ. SAT AD 123456. 

Σύντομα θα λάβεις ένα μήνυμα που θα ενημερώνει για την κατάσταση της παραγγελίας σου. Επιπλέον, όταν το πακέτο Adult ενεργοποιηθεί, θα λάβεις ένα ενημερωτικό μήνυμα. 

Ο αριθμός κάρτας εμφανίζεται στο μενού Ρυθμίσεις / Σύστημα / Αριθμός Κάρτας. 
Χρέωση αποστολής SMS: 0,1116€/SMS 

Εναλλακτικά μπορείς να απευθυνθείς σε όλα τα σημεία πώλησης COSMOTE TV, σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ή εναλλακτικά να καλέσεις την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE, στο 13888. 

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ