Η τηλεόραση που αγαπάς σε διαφορετικά δωμάτια την ίδια στιγμή!

Με την υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις στον χώρο σου, αλλά και να απολαμβάνεις τις διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV. Με την υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM μπορείς να αποκτήσεις έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές ώστε να βλέπεις ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής σου σε όποια τηλεόραση θες. 

 

Σημείωση: H υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM παρέχεται με επιπλέον χρέωση ανά αποκωδικοποιητή και απαιτείται σύνδεση όλων των αποκωδικοποιητών με το router με Ethernet καλώδιο.

Image

Εγκατάσταση COSMOTE TV MULTIROOM

Εφόσον επιλέξετε η εγκατάσταση της υπηρεσίας COSMOTE TV να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάτη ΟΤΕ, τα συνολικά κόστη για την τυπική εγκατάσταση της βασικής υπηρεσίας και του COSMOTE TV MULTIROOM διαφέρουν ανάλογα με το πόσους αποκωδικοποιητές θα επιλέξετε. Το τελικό κόστος θα οριστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό εγκαταστάτη. 

Η υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμη και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας COSMOTE TV Mέσω Δορυφόρου. 

 

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία