Διαφημιστείτε στην COSMΟΤΕ TV

Η πλατφόρμα της COSMΟΤΕ TV, αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον διαφήμισης για εταιρείες οι οποίες αναζητούν στοχευμένη επικοινωνία.

Μέσα από 15 κανάλια αλλά και μία πληθώρα διαφημιστικών οχημάτων, ο διαφημιζόμενος αποκτά ένα εργαλείο δημιουργικής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον τηλεθεατή. Σε συνεργασία με τα στελέχη του διαφημιστικού τμήματος, κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία μπορεί να αναγνωρίσει τις ευκαιρίες επικοινωνίας, να αξιοποιήσει το προσφερόμενο τηλεοπτικό περιβάλλον και να συνδεθεί με αξίες, συναισθήματα, αλλά και με μεγάλες προσωπικότητες τόσο του αθλητικού όσο και του κινηματογραφικού περιβάλλοντος.

Ένας ολοκληρωμένος κόσμος ψυχαγωγίας και διαφήμισης

Χορηγία Αθλητικού Περιεχομένου

Χορηγία Αθλητικού Περιεχομένου

Η χορηγία αθλητικού περιεχομένου μπορεί να αφορά στην χορηγία ενός πρωταθλήματος, μίας εκπομπής, ενός διαγωνισμού ή ακόμα και στην χορηγία ενός προγράμματος το οποίο θα δομηθεί για να ικανοποιήσει τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Χορηγία Κινηματογραφικού Περιεχομένου

Χορηγία Κινηματογραφικού Περιεχομένου

Η χορηγία κινηματογραφικού περιεχομένου μπορεί να αφορά στην χορηγία μίας κινηματογραφικής ζώνης, ενός αφιερώματος, ενός διαγωνισμού, μίας εκπομπής ή ακόμα και ενός θεματικού κινηματογραφικού καναλιού.

Tailor Μade Επικοινωνία

Tailor Μade Επικοινωνία

Ειδικά διαμορφωμένη επικοινωνία η οποία έχει ως στόχο να ενισχύσει και να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της διαφημιζόμενης εταιρείας. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει fillers περιεχομένου (post production, εξωτερικά γυρίσματα), την επικοινωνία ειδικών ενεργειών του διαφημιζόμενου, καθώς και χορηγία ειδικά διαμορφωμένων αφιερωμάτων.

COSMΟΤΕ SPORT HIGHLIGHTS

COSMΟΤΕ SPORT HIGHLIGHTS

Διαφήμιση στο κανάλι με τα highlights του αθλητικού προγράμματος μέσω banners (static & animated), thematic transition, score tickers, καθώς και διαφημιστικών μηνυμάτων.

Λοιπές Παραγωγές

Λοιπές Παραγωγές

Το δημιουργικό τμήμα της COSMΟΤΕ TV προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων, αλλά και ειδικών οχημάτων επικοινωνίας όπως fillers, virtual advertising, καρτών χορηγίας και pop ups.

Στοιχεία επικοινωνίας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαφήμισης της COSMOTE TV μέσω e-mail στο cosmotetvadsales@ote.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο 210 6117756.