Από την 1η ως τις 16 Σεπτεμβρίου συντονίσου στο COSMOTE CINEMA STAR WARS HD και απόλαυσε τις 8 ταινίες του κινηματογραφικού 'έπους',ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις συντελεστών και πλούσιο υλικό από το χτίσιμο της δυναστείας των 'Star Wars'.
Image
01.09, 05.09 & 15.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο IV - Μια νέα ελπίδα

Ο νεαρός Λουκ Σκαϊγουόκερ εγκαταλείπει τον πλανήτη του κι ακολουθεί έναν θρυλικό Δάσκαλο Τζεντάι... σε μια παράτολμη αποστολή διάσωσης της επαναστάτριας πριγκίπισσας Λέια αλλά κι ολόκληρου του Γαλαξία. Η ταινία κέρδισε 6 Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Τζορτζ Λούκας
Ηθοποιοί: Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ
Image
06.09 & 09.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο V - Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Μετά το πλήγμα που δέχτηκε από τους Αντάρτες, η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, με τον Νταρθ Βέιντερ να ηγείται ενός ανελέητου κυνηγητού για τον εντοπισμό του νεαρού Λουκ Σκαϊγουόκερ και των φίλων του... Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Ίρβιν Κέρσνερ
Ηθοποιοί: Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ
Image
07.09 & 10.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο VI - Η επιστροφή των Τζεντάι

Ενώ η Αυτοκρατορία ετοιμάζεται να συνθλίψει την Επανάσταση με ένα ακόμη ισχυρότερο Άστρο του Θανάτου, ο Λουκ Σκαϊγουόκερ έρχεται αντιμέτωπος με τον Νταρθ Βέιντερ, σε μια τελική κρίσιμη αναμέτρηση... Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Ρίτσαρντ Μαρκάντ
Ηθοποιοί: Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ

Image
02.09 & 11.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο I - Η αόρατη απειλή

Δύο Τζεντάι, μια νεαρή πριγκίπισσα κι ένας χαρισματικός 9χρονος σκλάβος προσπαθούν να σταματήσουν τα σχέδια της Ομοσπονδίας και του σκοτεινού άρχοντα των Σιθ για την κατάκτηση του σύμπαντος... Η ταινία προτάθηκε για τρία Οσκαρ.

Σκηνοθέτης: Τζορτζ Λούκας
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Λίαμ Νίσον, Νάταλι Πόρτμαν
Image
03.09 & 12.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο II - Η επίθεση των κλώνων

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη συνάντησή τους, ο Άνακιν Σκαϊγουόκερ και η πριγκίπισσα Αμιντάλα μοιράζονται ένα απαγορευμένο ειδύλλιο, ενώ ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι ανακαλύπτει έναν μυστικό στρατό κλώνων... Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Τζορτζ Λούκας
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Νάταλι Πόρτμαν, Xέιντεν Kρίστενσεν
Image
04.09 & 13.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο III - Η εκδίκηση των Σιθ

Ενώ ο Πόλεμος των Κλώνων συνεχίζεται, ο Άνακιν παρασύρεται από τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης, καθώς η πίστη του στα ιδανικά των Τζεντάι έχει κλονιστεί. Η απόφασή του αυτή θα ανατρέψει τις ισορροπίες! Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Τζορτζ Λούκας
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Νάταλι Πόρτμαν, Xέιντεν Kρίστενσεν

Image
08.09 & 14.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο VII - Η δύναμη ξυπνάει

Τρεις δεκαετίες μετά την ήττα της Αυτοκρατορίας, η Αντίσταση βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις. Αντιμέτωπα με μια σκοτεινή δύναμη, τα μέλη της πρέπει να βρουν τρόπο να διαφυλάξουν την ειρήνη... Η ταινία προτάθηκε για 5 Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Ανταμ Ντράιβερ, Μαξ Φον Σίντοφ
Image
ΠΡΕΜΙΕΡΑ στις 16.0922:00

Star Wars: Επεισόδιο VIII - Οι τελευταίοι Τζεντάι

Ενώ η Ρέι ανακαλύπτει, με την καθοδήγηση του Λουκ Σκαϊγουόκερ, τις ικανότητές της και τα μυστήρια της Δύναμης, οι μαχητές της Αντίστασης ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον στόλο του Πρώτου Τάγματος. Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

Σκηνοθέτης: Ράιαν Τζόνσον
Ηθοποιοί: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ